HTML

Garázdaság!

2008.07.08. 15:44 | Angelus Novus | Szólj hozzá!

Úgy tűnik, a média megint félrevezetett bennünket. A szombati melegfelvonulás valójában valahogy így festhetett:

A kora hajnali órákban fekete harci overallt és símaszkot viselő melegek törték rá az ajtót ágyaikban békésen alvó homofób családapákra. A felriadt férfiakat kloroformmal elkábították, majd terepszínű IFA-kra dobálták az alélt testeket.

Ezek után az Andrássy útra hajtottak, ahol betonba csavarozott székekbe kötözték az elrablottakat, fejeiket rögzítették, hogy ne tudják elfordítani, szemeiket felfeszítették és kiékelték, hogy ne tudják becsukni.

A melegek délután három óra körül lehántották magukról overalljaikat, rózsaszín tütüszoknyát húztak, és arcukon sátáni vigyorral kéjes vonaglásba kezdtek a mozgásukban korlátozott ellentüntetők áldozatok sora előtt.

A megkínzott férfiak üvöltöttek az átélt lelki fájdalomtól és kegyelemért könyörögtek, de nem volt senki, aki megszánta volna őket.

Mindezek fényében tökéletesen érthető, hogy az egyik perbe fogott tojásdobáló áldozat ügyvédje garázdasággal gyanúsítja a melegfelvonulás résztvevőit. Csak reménykedhetünk benne, hogy az igazságszolgáltatás gyors és könyörtelen lesz.

 

Címkék: erőszak tüntetés társadalom melegek demokrácia szólásszabadság

A bejegyzés trackback címe:

https://horizont.blog.hu/api/trackback/id/tr39558960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása